Den Kompetencebaserede Uddannelse

Indhold på denne side


Dokumenter


Links


Bestilling af kufferter:

  1. Kontakt 55° Nord (55nord@55nord.dk eller 70107676)

  2. Aftal levering af kuffert

  3. I har kufferten i den aftalte tid I sørger selv for at sende eller levere kufferten

Uddannelseskufferten sendes retur til:

55ºNORD

H. C. Ørsteds Vej 10, Taulov

7000 Fredericia

55° Nord tjekker indholdet af kufferten og I bliver afregnet for evt. materialer der mangler.

Cirklen Rundt

Den kompetencebaserede uddannelse (forkortes "KBU") er en af KFUM-Spejdernes tilgange til at skabe forandring og udvikling hos den enkelte. Tilgangen er udarbejdet af spejdere til spejdere, og derfor kan den bruges i alle spejderarbejdets facetter; på gruppens spejdermøder, på distriktets sommerlejre, på korpsets spejderkurser osv.

Cirklen Rundt

Når man bruger den kompetencebaserede uddannelse, tager man udgangspunkt i specifikke kompetencer hos sig selv eller den enkelte spejder, som man gerne vil forandre. Det kan være, at man er virkelig dygtig til at planlægge kreative spejdermøder, og at man gerne vil være endnu bedre til at arbejde inden for fantasirammer. Det kan også være, at man har udfordringer med at motivere sine spejdere til spejdermøderne, og at man derfor ønsker at blive bedre til at motivere andre.

Materialet bag den kompetencebaserede uddannelse hedder “Cirklen Rundt” og som navnet lover, tager materialet dig med på en rejse rundt om dine kompetencer. ”Cirklen rundt tager dig ikke blot på en rejse rundt om dine kompetencer, den udforsker og udvikler dem også. I materialet findes vejledninger og inspiration til øvelser. Materialet kan lånes gratis ved KFUM-Spejdernes 55nord-butik.


Materialer

Fra 55Nords webshop kan du bestille en lang række materialer til den kompetencebaserede uddannelse.

Materialet består af bogen "Cirklen rundt", som er rygraden i KFUM-Spejdernes kompetencebaserede uddannelse. Derudover kan du bestille en lang række produkter til facilitering af de enkelte øvelser i bogen, herunder billedkort, kompetencespil, kort mm.

Uddannelseskuffert

Hvis I har lyst til at prøve den kompetencebaserede uddannelse af i gruppen, distriktet eller på jeres kursus, så er der mulighed for at låne et sæt af de materialer der anvendes til øvelserne i cirklen rundt.

Kassen indeholder:

  • 15 sæt Kompetencespillet (105 nummererede kort, sæt markeret med farve)

  • 7 sæt 6 basale behov

  • 5 sæt billedkort

  • 2 sæt jongleringskegler á 3 stk. (inkl. vejledning)

  • 3 sæt jongleringsbolde á 3 stk. (inkl. vejledning)

  • 1 stk. cirklen rundt 1 stk. ”Op ad trappen”

  • 1 stk. Værdsæt dine kompetencer


Værdsæt dine kompetencer

Billedkort

Kompetencekort

6 Basale behov