Kriseberedskab

Indhold på denne side


Links

Der kan ske mange uforudsete episoder på et kursus, så på denne side har vi prøvet at samle et par overskrifter, som vil kunne guide dig videre, hvis der opstår en situation som du er usikker på. Det er vigtigt at du bruger linket til højre og læser den fulde beskrivelse, hvis du er det mindste i tvivl. 

Foto: Christian Bloch Hansen

Foto: Christian Bloch Hansen

Hvis der sker en ulykke: Ring 112

Korpsets kriseberedskab:
Er til rådighed ved alvorlige uheld, som opfattes som krise og hvor du har brug for at få kontakt til en, som er ansat ved korpset, eks konsulenterne, som vil kunne hjælpe dig videre. Brug link til venstre for at komme til korpsets hjemmeside for kriseberedskab og aktuelt telefonnummer. 

Psykologisk krisehjælp:
Korpset har abonnement hos Falck. For at kunne benytte dette, skal du gennem kriseberedskabet.

Kommunikation, presse og medier:
Sker der noget som kan skabe virvar af presse, eller på de sociale medier, kan det være en god ide, at snakke med vores kommunikationsafdeling. Henvendelse skal gå gennem korpskontoret. 

Sparring på kursusindhold:
Styregruppen for Uddannelse og arbejdsgrupper herunder, står til rådighed for spørgsmål, som vil kunne opstå i relation til kurset. Du kan skrive en mail til uddannelsesleder@kfumspejderne.dk med beskrivelse af din udfordring. Så får vi en til at kontakte dig.